Proiectul Erasmus+ În pas cu lumea verde

Programul Erasmus+ al Uniunii Europene pentru Educație
Proiectul KA 102 VET, nr. 2020-1-RO01-KA102-079360 “În pas cu lumea verde!”
2021-2022
Prezentarea proiectului “În pas cu lumea verde!”
Proiectele Erasmus+ promovează acțiuni de mobilitate transnațională pentru tineri și voluntari, precum și pentru formatori, lucrători de tineret și persoanele care lucrează în cadrul organizațiilor de tineret. Vrei să îți dezvolți noi competențe? Vrei să cunoști diferite practici ale lucrului cu tinerii din alte țări? Vrei să îți consolidezi competențele lingvistice? Vrei să cunoști alte culturi, obiceiuri și stiluri de viață? Vrei ca organizația ta să coopereze cu organizații din alte țări? Vrei să experimentezi noi metode de învățare și să faci schimb de bune practici?
Programul Erasmus+ îți oferă toate aceste oportunități de dezvoltare personală pentru o mai bună integrare pe piața muncii, de dezvoltare profesională pentru a îmbunătați calitatea activităților în domeniul tineretului, de a construi o rețea de contacte internaționale și de a participa activ în societate, de a crea activități și programe care să răspundă mai bine nevoilor tinerilor, de recunoaștere a competențelor dobândite în cursul perioadelor de mobilitate.
Programul Erasmus+ – Proiectul “În pas cu lumea verde!” în cadrul Colegiului Tehnic “Anghel Saligny” Cluj-Napoca.
Proiectul “În pas cu lumea verde!” are ca scop îmbunătățirea nivelului de formare profesională, dezvoltarea competențelor tehnice și formarea aptitudinilor practice ale viitorilor tehnicieni in construcții și protecția mediului, prin participarea la stagii de formare în companii din Europa, în scopul facilitării inserției viitorilor absolvenți pe piața muncii.
• Fluxul de elevi în cadrul Proiectului Erasmus+ VET – iunie 2022 (Lanciano, Italia)
• Activități practice la agenții economici (Lanciano, Italia)
• După muncă puțină relaxare… (Lanciano, Italia)
• Suntem premiați la sfârșitul stagiului de practică ( Lanciano, Italia)
• La o plimbare prin ( Lanciano, Italia).
• Să cunoaștem împrejurimile…
Erasmus+ VET: În pas cu lumea verde!
Erasmus+ VET: În pas cu lumea verde!